Paczki świąteczne 2020

Kochani, zbliżają się Święta, czyli czas szczególny, w którym spełniają się życzenia i marzenia… Już poraz 6. mamy możliwość przygotowania paczek dla 5 wspaniałych bohaterów.

Dziękujemy wszystkim za wsparcie akcji!

Dzięki waszej hojności udało się obdarzyć prezentami aż 7 dzieci oraz wspomóc ich leczenie.

Sami zobaczcie film podsumowujący:

Piotruś

Piotruś ma dopiero 5 lat, a już poraz trzeci musi zmierzyć się z ostrą białaczką limfoblastyczną, która ponownie zaatakowała…
A wiecie co jest marzeniem Piotrusia? – jak tylko wyzdrowieje chce gasić pożary i być najlepszym strażakiem na świecie ???

Więcej o Piotrusiu na jego profilu Fundacji Iskierki
https://
fundacjaiskierka.pl/
podopieczni/
piotr-kostyra-z-wyr/

Amelka

Amelia ma 4,5 lat. Choruje na recesywną wielotorbielowość nerek. Leczy się już od urodzenia na oddziale nefrologii i spędziła tam do tej pory każde święta. Dlatego w tym roku mają być wyjątkowe – zdala od szpitala, w gronie najbliższych a zarazem z wielkim uśmiechem na twarzy – dzięki naszej paczce świątecznej??
Amelka marzy o kasie do zabawy, ponieważ uwielbia wcielać się w różne role, śpiewać i tańczyć. Lubi Świnkę Peppe, Frozen i Sky z Psiego Patrolu.

Więcej informacji o Amelii możecie przeczytać na jej stronie: Amelka i jej walka z chorobą

Wiktoria

Kochani naszą 4 bohaterką jest 2 letnia Wiktoria. Zdiagnozowano u niej ostrą białaczkę limfoblastyczną.
Wiki jest spokojna, lubi rysować, malować i spędzać czas na świeżym powietrzu spacerując lub bawiąc się w piaskownicy.
Wiktoria lubi oglądać Świnkę Peppe i Binga oraz układać puzle i klocki.

Więcej informacji o Wiktorii możecie przeczytać na jej stronie: Wiktoria Łaskowska – białaczka all

Maciuś

Maciuś ma 2,5 lat i walczy z starsznym przeciwnikiem SMA, czas ucieka by nazbierać zawrotną kwotę na leczenie najdroższym lekiem świata

Zachęcamy do wsparcia akcji dla Maciusia:

Więcej o Maciusiu na jego stronie: Bohaterowie do boju-dla Maciusia ❤️❤️❤️❤️

Michalina

Michalina ma 9 lat i choruje na ostrą białaczkę limfoblastyczą. Podarujemy jej chwilę zapomnienia i radości?

Więcej o Michalinie na jej stronie: Michalinka Kempa ❤️❤️❤️

Kubuś

Jakub ma 3,5 lat❤️ U Kubusia zdiagnozowano neuroblastome IV stopnia, a główny guz ulokowany jest w rdzeniu kręgowym, klatce piersiowej.

Więcej o Kubusiu znajdziecie na jego stronie: Jakub Hazelbusz- neuroblastoma ?

WESPRZYJ AKCJĘ

‼️Razem możemy więcej‼️
?Dokonaj wpłaty z dopiskiem: “paczka” na kontu fundacji:

? lub na naszym profilu:

Nie pobieramy prowizji na rzecz fundacji. 100% kwoty wpłaconej jest przeznaczane na prezenty dla dzieci