Prezent dla wyjątkowej mamy

26.05 Dzień Matki - podziękuj Mamie - za to że jest.

Twoja Mama jest w trakcie leczenia onkologicznego? Uważasz, że jest wyjątkową kobietą i chcesz jej sprawić radość, powiedzieć w wyjątkowy sposób, że ją kochasz i doceniasz?

Napisz co sprawia, że mama dla Ciebie jest kimś wyjątkowym w komentarzu na Facebooku na naszej stronie @FundacjaUNIKUM pod postem odnośnie dnia matki lub poprzez wiadomość w formularzu poniżej- my wyślemy jej prezent*

Dodatkowo: każdy kto zgłosi swoją wyjątkową mamę do otrzymania prezentu będzie miał możliwość wygrania sesji zdjęciowej o wartości 300 zł!❤️

"Matka - to najpiękniejsze słowo w językach świata,
Matka - to słowo, które oznacza miłość,
miłość prawdziwą, która nie zdradza,
to słowo, które oznacza wierność,
które oznacza wielką ofiarę,
nawet do śmierci, dla dobra dziecka"
/abp Stanisław Wielgus

*ilość dostępnych prezentów ograniczona, o ich otrzymaniu decyduje kolejność zgłoszeń
**Do 18.05 można zgłosić swoją mamę
Sesja trwa około godziny w plenerze lub u klientki (Rejon Gliwic i miast ościennych).
Otrzymacie na pamiątkę 2 komplety wywołanych zdjęć w formacie 15x21 (5 fotografii) oraz w wersji elektronicznej.

Lolajna, czyli Karolina, wie jak cenne są profesjonalnie i z starannością wykonane zdjęcia z mamą. Zbyt mało czasu poświęcamy na uchwycenie jednej z najważniejszych relacji w naszym życiu. Dlatego zachęcamy wszystkich niezależnie od naszej akcji o rezerwowanie terminów na taką sesję. (przykładowe realizacje znajdziecie w galerii poniżej).
Pamiętajcie o Waszych mamach, niezależnie od wieku - są najważniejsze❤️

Prezent składa się z nakrycia na głowę lub torby bawełnianej, książki oraz niespodzianki